IE_pixel

Jobsbouw

Op zoek naar een leuke bouw vacature, of juist op zoek naar de juiste kandidaat voor uw bouw vacature?
Jobsbouw.nl is dé verzamelplaats voor bouw vacatures en kandidaten. Jobsbouw.nl biedt een uitgebreid overzicht met hierin de beste bouw vacatures. Jobsbouw is puur gericht op het samenbrengen van bouwbedrijven en personeel in de bouw. Wij weten onze weg dan ook goed te vinden in de markt en helpen bouwbedrijven snel aan het juiste personeel.

Dagelijks worden de nieuwste bouw vacatures online geplaatst door Nederlandse bouwbedrijven. Alle bouw vacatures worden gecategoriseerd online geplaatst waardoor ze snel terug te vinden zijn voor het beste bouw personeel.

Laatste vacatures

Hoveniers voor het hele seizoen 2017
Bedrijfsomschrijving Zin in constant uren werken en afwisselende werkzaamheden? Dan zit je hier goed voor volgend seizoen! Ga je er binnenkort weer uit en wil je eens wat anders? Reageer dan met motivatie en CV, dan nodigen wij je direct uit voor ee...
Timmerman
Functieomschrijving Beheers jij timmerwerkzaamheden van paal tot nok? Draai jij je hand niet om voor nieuwbouw-, renovatie- en onderhoudsprojecten? Dan ben jij de timmerman welke Artiflex zoekt! Je bent collegiaal, bereid om je handen uit de mouwen ...
Tijdelijke fulltime aanpakker gezocht
Ben jij een harde werker die van aanpakken weet? Ben je tot en met maart 2017 op maandag t/m vrijdag beschikbaar tussen 7:30-16:15 uur en in bezit van een vca-certificaat? Lees dan snel verder!

IE_pixel
Inloggen
E-mailadres:
Wachtwoord:
 
Inloggen
Wachtwoord vergeten?
 

Registratie

CV uploaden? Registreer hier!

Vacature plaatsen? Registreer hier!

Poll

Ik solliciteer het liefst via